893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby zrzucać
zbędne kilogramy. Jednak odchudzać się
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie dawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są też tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz wtedy, gdy
zjadamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
limitowanych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać około 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają bardzo
dużo cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
obiedzie, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są ogromnie korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie powinno
się zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna zjeść
każda kobieta, aby
świetnie
spalić i przyspieszyć
przemianę materii.
Najlepsze jadło
i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego powinno się
zaplanować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie ranking

tabletki odchudzające acai